Joustavaa autoilua kiinteällä kuukausihinnalla Räätälöi itsellesi sopiva kausi

Tilaa heti ja saat auton käyttöösi jopa huomenna

Näin Europcar Kausiauto toimii

Ajoneuvo suurennuslasissa

1. Valitse ajoneuvo ja tilaa

Valitse mieleisesi ajoneuvo, täytä yhteystietosi ja valitse toivottu toimituspäivä. Viimeistelläksesi tilauksen maksa ensimmäinen kuukausi kätevästi maksukortilla verkossa. Maksun välittää Checkout Finland Oy.

Toimitus kotiin

2. Toimitamme auton kotiovellesi

Kyllä, toimitamme auton kotiovellesi koko maassa, Ahvenanmaata lukuunottamatta. Auto toimitetaan aikaisintaan tilausta seuraavana arkipäivänä.

Kalenteri

3. Palauta kun haluat

Minimiveloitus on yksi kuukausi joka veloitetaan tilauksen yhteydessä. Seuraavat kuukaudet veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi ja maksat vain käyttämistäsi päivistä. Tilaus on voimassa niin kauan kunnes haluat sen lopettaa.

Osuuspankin omistaja-asiakkaille 10% pysyvä alennus

Osuuspankin omistaja-asiakkaat saavat haluamansa Kausiauton 10% alennuksella. Alennus koskee kaikkia malleja ja se on toistaiseksi voimassa. OP:n omistaja-asiakkaan hinnan saat helposti maksamalla tilauksesi verkossa OP:n maksukortilla.

Lue lisää

Valitse auto ja tilaa heti

Kaikki hinnat sisältävät auton toimituksen ovellesi, liikenne- ja kaskovakuutuksen, 24h tiepalvelun, 2000km/kk, kesä- ja talvirenkaat sekä huollot ja korjaukset.

Tilauksen minimikesto

Europcar Kausiautosta sanottua

Vuokra-auto luovutetaan Sannan käyttöön

"Aivan mahtava palvelu. Joustava sopimus ja auto tuodaan kotiovelle. Minulle paljon järkevämpi ratkaisu kuin auton omistaminen."

- Sanna, Espoo
Tapio ottaa käyttöönsä minileasing -autonsa

"Nopea ja helppo palvelu."

- Tapio, Helsinki

Jäikö jokin asia askarruttamaan mieltäsi?

Usein kysytyt kysymykset ja niiden vastaukset pääset lukemaan helposti täältä.

Lue vastaukset

Europcar Kausiauto -palvelu on auton vuokrausta kuukaudesta pidemmäksi ajaksi. Valikoimaan kuuluu henkilöautoja, pakettiautoja ja kuorma-autoja.