Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Täältä löydät palvelun kuvauksen ja vastaukset kysymyksiin.

Auto käyttöön kiinteällä kuukausihinnalla. Palauta kun haluat.

Tapaaminen

Tilaa auto kotiovellesi vaikka jo huomiseksi

Tilaa tänään ja saat auton seuraavana arkipäivänä valitsemaasi osoitteeseen.

Kalenteri

Käytä autoa niin kauan kuin haluat

Aja niin monta kuukautta kuin tarvitset ja palauta auto, kun haluat. Palveluun sisältyy 2000 kilometriä kuukaudessa.

Seteli

Ennakoitavat
autoilun kulut

Kiinteä kuukausihinta kattaa autoilun kulut huolloista vakuutuksiin. Huolehdit itse vain polttoaineesta.

Katalogi

Luotettava auto jokapäiväiseen käyttöön

Valitsitpa valikoimastamme minkä tahansa ajoneuvon, me huolehdimme siitä, että se toimii koko käyttösi ajan.

Usein kysytyt kysymykset

Huomioitavaa Osuuspankin maksukortilla maksaville

Tietoa Osuuspankin maksukortilla maksaville asiakkaille

Päivitämme maksupalveluamme. Siitä johtuen järjestelmässä voi esiintyä häiriöitä. Uutta tilausta maksaessa, maksukortin tietojen syöttämisen ja tunnistautumisen jälkeen järjestelmä ei tunnista automaattista alennuskoodia "Vahvista maksu"-kohdassa. Tässä kohdassa näkyy auton normaalihinta, mutta tästä huolimatta järjestelmä veloittaa summan, jossa on huomioitu omistaja-asiakkaan alennus.

Korjaamme vikaa parhaillaan.

Tarjoukset ja edut

Syksyn Kausiauto edut!

Kausiauton syksy alkaa uusilla kampanjoilla! Pidempi kausi tuo paremmat tarjoukset.

SYKSY1-koodilla säästät 50 euroa kuukaudessa kahden ensimmäisen kuukauden osalta, kun valitset minimi tilauskaudeksi yhden kuukauden jakson.

SYKSY3-koodilla säästät 50 euroa kuukaudessa kolmen ensimmäisen kuukauden osalta, kun valitset tilauksen minimikestoksi kolme kuukautta.

SYKSY6-koodilla saat yhden kuukauden veloituksetta, kun valitset tilauksen minimikestoksi kuusi kuukautta. Etu huomioidaan kuudennen kuukauden vuokrasta.

Muistathan, että kun valitset kolmen tai kuuden kuukauden minimikeston tilaukseesi, niin saat aina edullisemman kuukausihinnan kuin yhden kuukauden tilauksissa. Määräaikaisen tilauskauden (3kk tai 6kk) loputtua, tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana ilman erillistä ilmoitusta samalla hinnalla. Määräaikaisuuden päätyttyä voit lopettaa tilauksesi koska vain haluat. Päivähinta määräytyy kuukausihinta/30.


Kampanja on voimassa 1.9.2020 alkaen, tuotteita on rajoitettu määrä. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin, kuten OP-asiakasomistajaetuun.

Pitkä kuuma kesä -kampanja (6.5.-30.7.2020)

Missaistko varaslähdön kesään? Ei se mitään, sillä alennukset jatkuvat edelleen.

Suomen kesä on pitkä, joten tarjoamme edun kolmen ja kuuden kuukauden minimikestolla oleviin vuokrauksiin kampanjakoodeilla PITKÄ3 ja PITKÄ6. Pidempi kausi tuo paremmat tarjoukset.

PITKÄ3-koodilla säästät 50 euroa kuukaudessa kolmen ensimmäisen kuukauden osalta, kun valitset tilauksen minimikestoksi kolme kuukautta.

PITKÄ6-koodilla saat yhden kuukauden veloituksetta, kun valitset tilauksen minimikestoksi kuusi kuukautta. Etu huomioidaan kuudennen kuukauden vuokrasta.

Muistathan, että kun valitset kolmen tai kuuden kuukauden minimikeston tilaukseesi, niin saat aina edullisemman kuukausihinnan kuin yhden kuukauden tilauksissa. Määräaikaisen tilauskauden (3 tai 6kk) loputtua, tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana ilman erillistä ilmoitusta samalla hinnalla. Määräaikaisuuden päätyttyä voit lopettaa tilauksesi koska vain haluat. Päivähinta määräytyy kuukausihinta/30.Kampanja on voimassa 6.5.-30.7.2020, tuotteita on rajoitettu määrä. Tilauksen alkamispäivä voi olla 30.7.2020 jälkeen, jos tilaus on tehty ennen 30.7.2020. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.

Pitkä kuuma kesä -kampanja (16.4.-4.5.2020)

Kesäisiä tarjouksia jo hyvissä ajoin keväällä! Pidempi kausi tuo paremmat tarjoukset.

KUUMA1-koodilla säästät 100 euroa kuukaudessa kahden ensimmäisen kuukauden osalta, kun valitset minimi tilauskaudeksi yhden kuukauden jakson.

KUUMA3-koodilla säästät 100 euroa kuukaudessa kahden ensimmäisen kuukauden osalta ja saat kaupan päälle tankillisen polttoainetta, kun valitset tilauksen minimikestoksi kolme kuukautta. Auto luovutetaan sinulle tankki täynnä, ja voit palauttaa sen tankkaamatta.

KUUMA6-koodilla saat yhden kuukauden veloituksetta, kun valitset tilauksen minimikestoksi kuusi kuukautta. Etu huomioidaan kuudennen kuukauden vuokrasta.

Muistathan, että kun valitset kolmen tai kuuden kuukauden minimikeston tilaukseesi, niin saat aina edullisemman kuukausihinnan kuin yhden kuukauden tilauksissa. Määräaikaisen tilauskauden (3 tai 6kk) loputtua, tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana ilman erillistä ilmoitusta samalla hinnalla. Määräaikaisuuden päätyttyä voit lopettaa tilauksesi koska vain haluat. Päivähinta määräytyy kuukausihinta/30.


Kampanja on voimassa 16.4.-4.5.2020, tuotteita on rajoitettu määrä. Tilauksen alkamispäivä voi olla 4.5.2020 jälkeen, jos tilaus on tehty ennen 4.5.2020. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.

HUHTI20 kampanja

Ottaessasi auton käyttöön ennen 15.4.2020, saat kampanjakoodilla "HUHTI20" 100 Euron alennuksen per kuukausi kahden ensimmäisen kuukauden osalta. Tarjous koskee kaikkia autoluokkia. Tarjous on voimassa 31.3.2020 - 14.4.2020 tehtyihin tilauksiin, joissa otto on viimeistään 15.4.2020. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/kampanjoihin, kuten OP- asiakasomistaja hintaan. Tarjous on voimassa myös 3kk ja 6kk määräaikaisissa sopimuksissa.

MAALIS20 tarjous

Ottaessasi auton käyttöön ennen 1.4.2020, saat kampanjakoodilla "MAALIS20" 100 Euron alennuksen per kuukausi kahden ensimmäisen kuukauden osalta. Tarjous koskee kaikkia autoluokkia. Tarjous on voimassa 10.3.2020 - 31.3.2020 tehtyihin tilauksiin, joissa otto on viimeistään 1.4.2020. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/kampanjoihin, kuten OP- asiakasomistaja hintaan. Tarjous on voimassa myös 3kk ja 6kk määräaikaisissa sopimuksissa.

Tietoa asiakkaille koronavirukseen liittyen

Joustavuus tilaukseen liittyen

Kausiauto tarjoaa sekä joustavat muutosmahdollisuudet että veloituksettoman peruutusmahdollisuuden kaikille asiakkaillemme. Muutokset ovat veloituksettomia, eikä muutoskertoja ole rajattu. Jos haluat tehdä muutoksen, soitathan Kausiauton asiakaspalveluun 0403062626. Muutokset koskevat auton tilausta, jota ei ole vielä otettu käyttöön.

Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on tärkeintä

Olemme ottaneet käyttöön tehostetut toimintatavat ajoneuvojen puhdistamisessa jokaisen vuokrauksen jälkeen. Käytämme sisätilojen puhdistuksessa desinfiointiainetta, jolla turvaamme matkustamon puhtauden ja hygienisyyden. Lisäksi toimipisteidemme asiakaspalvelutiskit pyyhitään desinfioivalla pesuaineella jokaisen asiakaskohtaamisen jälkeen. Desinfioitu autonavain luovutetaan asiakkaalle aina suljetussa kirjekuoressa.

Rajoitukset

Emme ota käyttöön uusia rajoituksia liittyen ajoneuvojemme käyttöön eri alueilla. Asiakkaiden on kuitenkin noudatatteva paikallisten viranomaisten ohjeita ja niiden määräämiä matkustusrajoituksia.

Auton puhtaus

Kaikki ajoneuvomme puhdistetaan ennen vuokrausta. Tämän lisäksi olemme tehostaneet puhdistuskäytäntöämme, johon kuuluu pintojen desinfiointi.

Yleistä tilanteesta

Covid-19 pandemia on aiheuttanut poikkeukselliset olosuhteet arjen toimintaan ympäri maailman. Lukuisissa eri maissa on ryhdytty toimenpiteisiin pandemian vaikutusten hillitsemiseksi. Me autovuokraamona haluamme osaltamme tukea palveluillamme ihmisten ja tavaroiden (kuten ruoka ja lääkkeet) turvallista liikkumista.

Tilaaminen ja toimitus

Kuinka pitkäksi aikaa Kausiauto on mahdollista saada käyttöön?

Juuri niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Voit valita tilausvaiheessa yhden, kolmen tai kuuden kuukauden aloituspaketin, jonka jälkeen maksat käyttämistäsi päivistä. Minimilaskutus on yksi kuukausi ja pidempien aloituskausien ennenaikaisesta keskeyttämisestä peritään 30 päivän vuokran hinta, auton palautuspäivästä alkaen laskettuna. Tilaus voidaan myös keskeyttää, mikäli kuukausittain tapahtuva automaattiveloitus epäonnistuu jatkuvasti.

Mihin Kausiauto toimitetaan?

Melkein minne vain. Kausiauto toimitetaan koko Manner-Suomen alueella valitsemaasi osoitteeseen. Ilmoita vain toimitusosoite tilauksen yhteydessä. Ahvenanmaa on ainoa alue jonne emme toimita ajoneuvoja. Huomioithan, että maksukortin haltijan tulee olla mukana auton luovutuksessa ja todistettava henkilöllisyytensä ja ajo-oikeutensa. Ajoneuvot toimittaa Europcar.

Kuinka nopeasti Kausiauton voi saada?

Nopeasti. Kausiauton saa nopeimmillaan tilausta seuraavana arkipäivänä. Mikäli haluat ajoneuvon seuraavalle arkipäivälle, tee tilaus viimeistään edeltävänä päivänä ennen klo 16. Voit valita myös myöhemmän toimitusajan tilausta tehdessäsi. Toimituspäiväksi voit valita enintään 90 päivää tilauksesta eteenpäin.

Tarvitaanko vuokraamiseen suomalainen ajokortti?

Kausiauton sivustolta tilattaessa ei vaadita suomalaista ajokorttia. R-kioskilta tehtävissä tilauksissa se on kuitenkin pakollinen.

Mitä jos haluamaani automallia ei ole Kausiauton valikoimassa?

Europcarin autovalikoimassa on useita eri automerkkejä, sekä malleja. Mikäli haluaamaasi automallia ei löydy Kausiauton valikoimasta, soitathan Kausiauton asiakaspalvelun numeroon 0403062626, tai voit laittaa sähköpostia osoitteesen asiakaspalvelu@kausiauto.fi. Asiakaspalvelumme selvittää haluamanne automallin saatavuuden ja hinnan.

Hinnoittelu ja maksaminen

Milloin automaattinen veloitus tapahtuu?

Uusi tilauskausi (kuukausi) veloitetaan aina 10 päivää ennen edellisen tilauskauden päättymistä. Veloitus tapahtuu automaattisesti mikäli tilausta ei peruta ennen maksun erääntymistä.

Miten tilauskausi määritellään?

Tilauskausi on 1kk, 3kk tai 6kk, joka lasketaan ajoneuvon toimituspäivästä eteenpäin. Jos tilaat auton esimerkiksi 1.1. ja valitset toimituspäiväksi 14.1. niin yhden kuukauden aloituspaketilla seuraava tilauskausi alkaa 14.2., kuuden kuukauden aloituspaketilla taas 14.7. jne.

Miten Kausiauto maksetaan?

Visa- ja Mastercard- maksukortilla verkossa. Ensimmäinen kuukausijakso maksetaan tilauksen yhteydessä. Seuraavat kuukaudet veloitetaan maksukortiltasi automaattisesti, niin kauan kunnes lopetat tilauksen. Maksun välittäjänä toimii Checkout Finland Oy.

Mitä Kausiauto maksaa?

Kuukausihinta riippuu ajoneuvosta. Kausiautossa on käytössä kuukausihinnoittelu, jonka suuruus määräytyy automallikohtaisesti sekä valitsemasi aloituskauden perusteella. Tilauksesi alussa voit valita yhden, kolmen tai kuuden kuukauden aloituskauden. Pidemmissä kausissa kuukausihinta on alhaisempi. Kuukausihinta pitää sisällään kaikki ajoneuvon kiinteät kulut, kuten huollot ja vakuutukset. Huolehdit itse vain auton käyttövoimakuluista (polttoaine tai sähkö).

Tuleeko auton vuokraamisesta muita kuluja kuin kuukausihinta?

Kausiauton kuukausihintaan sisältyy kaikki kulut mukaan lukien autovero sekä vakuutukset 2000 km/kk ajokilometriin saakka. 500 kilometrin lisäpaketteja on mahdollista hankkia vuokrauksen yhteydessä, paketti maksaa 75 € (sis. ALV 24%) ja se veloitetaan joka kuukausi, ks. ”Voinko ostaa lisäkilometrejä etukäteen?” Ylimenevistä kilometreistä veloitamme 0,21 €/km (sis. ALV 24%).
 
Polttoaineen vuokraaja maksaa itse ja auto tulee palauttaa tankki täyteen tankattuna. Jos auton palautuksen yhteydessä tankki ei ole täynnä, puuttuva polttoaine veloitetaan hinnalla 3,41 €/l (sis. ALV 24%). Henkilöautoissa tankillisen polttoainetta voi ostaa etukäteen lisähintaan 62eur(sis. ALV 24%), tällöin auton voi palauttaa vajaalla tankilla.
 
Lastenistuimesta tai suksiboksista veloitetaan erikseen, mutta vain kerran tilauksen yhteydessä.

Voinko ostaa lisäkilometrejä etukäteen?

Kausiauton kuukausivuokraan sisältyy 2000 km/kk. Mikäli kuitenkin tiedät tarvitsevasi enemmän, voit ostaa yhden tai useamman lisäkilometripaketin vuokrauksen yhteydessä. Yksi paketti kattaa 500 lisäkilometriä ja sen hinta on 75 € (sis. ALV 24%), veloitus tapahtuu jokaisen vuokrakuukauden yhteydessä. Ostaessasi useamman lisäpaketin kilometrimääräsi nousee, esimerkiksi kolme lisäkilometripakettia sisältää 1500 ylimääräistä kilometriä kuukaudessa kuukausihintaan kuuluvan 2000 kilometrin lisäksi.
 
Lisäkilometripaketilla ensimmäisen vuokrakuukauden jälkeinen kilometriraja ja hinta lasketaan päiväkohtaisesti. Lisäpaketin päiväkohtainen kilometrimäärä on 16,67 km (500 km/30 pv) ja päiväkohtainen hinta 2,5 € (75 €/30 pv). Jos vuokraus kestää esimerkiksi 1 kuukauden ja 15 päivää niin lisäpaketti nostaa toisen kuukauden normaalia kilometrirajaa 250 kilometrillä (500/30*15), eli päiväkohtaisen määrän kerrottuna käytettyjen päivien määrällä. Ylimenevistä kilometreistä veloitetaan 0,21 €/km (sis. ALV 24%).

Tilauksen keskeyttäminen ja auton palautus

Miten palautan ajoneuvon?

Sinun ei tarvitse nähdä vaivaa ajoneuvon palauttamiseksi, sillä ajoneuvot pääsääntöisesti noudetaan asiakkailta. Ajoneuvoja noudetaan arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Mikäli kuitenkin haluat palauttaa ajoneuvon edellä mainittujen aikojen ulkopuolella, tulee sinun viedä ajoneuvo lähimpään palautuspisteeseen. Tarkemmat ohjeet ajoneuvon palauttamisesta ja palautuspisteistä saat tilauksen keskeytyksen yhteydessä lähetettävässä vahvistusviestissä.

Milloin Kausiauton tilauksen voi keskeyttää?

Voit keskeyttää tilauksen yhden vuorokauden varoitusajalla milloin tahansa. Valitsemasi aloituskauden jälkeen maksat vain käyttämistäsi päivistä. Minimiveloitus palvelulle on yksi kuukausi ja pidempien aloituskausien ennenaikaisesta keskeyttämisestä veloitetaan 30 päivän vuokran hinta auton palautuspäivästä alkaen.

Mitä maksan jos ajan yli 2000 km/kk?

Ylimenevistä kilometreistä veloitamme 0,2108 €/km (ALV 24%). Esimerkiksi 1,5 kuukauden mittaisessa tilauksessa saat ajaa 3000 km sekä 2 kuukauden ja 5 päivän mittaisessa tilauksessa saat ajaa 4333 km (2*2000km + 5/30*2000km). Ylimenneet kilometrit laskutetaan automaattisesti maksukortiltasi ajoneuvon luovutuksen jälkeen.
 
Jos tiedät jo etukäteen tarvitsevasi enemmän kilometrejä, voit valita yhden tai useamman 500 kilometrin lisäpaketin vuokrauksesi yhteydessä. Lue lisää kohdasta "Voinko ostaa lisäkilometrejä etukäteen?"

Mitä maksan jos palautan auton kesken tilauskauden?

Mikäli palautat auton esimerkiksi 10 päivää ennen tilauskauden loppumista, sinulle hyvitetään käyttämättä jääneet päivät. Palvelun laskennallinen päivähinta on auton kk-hinta / 30 päivää. Esimerkiksi jos auton kuukausihinta on 600 €, tällöin sinulle hyvitetään 10 x (600€ / 30 päivää), eli 200 €. Tilauksen yhteydessä valitsemasi aloituskauden jälkeen maksat siis vain käyttämistäsi päivistä. Valitsemasi aloituskausi (1kk, 3kk tai 6kk) on määräaikainen, sen ennenaikaisesta keskeyttämisestä veloitetaan enintään 30 päivän vuokran hinta auton palautuspäivästä alkaen laskettuna.
 
Huomaathan, että myös kilometriraja lasketaan ensimmäisen kuukauden jälkeen käytettyjen päivien perusteella, ks. "Mitä maksan jos ajan yli 2000 km/kk?" Lisäkilometripaketilla ensimmäisen vuokrakuukauden jälkeinen kilometriraja ja hinta lasketaan päiväkohtaisesti. Lisäpaketin päiväkohtainen kilometrimäärä on 16,67 km (500 km/30 pv) ja päiväkohtainen hinta 2,5 € (75 €/30 pv). Jos vuokraus kestää esimerkiksi 1 kuukauden ja 15 päivää, niin lisäpaketti nostaa toisen kuukauden normaalia kilometrirajaa 250 kilometrillä (500/30*15), eli päiväkohtaisen määrän kerrottuna käytettyjen päivien määrällä.

Miten keskeytän tilauksen?

Se on helppoa. Lähetät vain sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@kausiauto.fi ja ilmoitat oman nimesi, auton rekisterinumeron sekä päivämäärän jolloin haluat palauttaa auton. Lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet auton palauttamisesta sähköpostitse. Huomaathan, että minimilaskutus on kuukausi ja pidempien aloituskausien keskeyttämisestä veloitetaan 30 päivän vuokran hinta, auton palautuspäivästä alkaen laskettuna.

Muut

Saako joku muu ajaa tilaamaani autoa?

Kyllä saa. Autoa saa ajaa useampi henkilö, eikä lisäkuljettajista tarvitse erikseen ilmoittaa. Ajoneuvon tilaaja on kuitenkin aina vastuussa ajoneuvosta ja mahdollisten vahinkojen omavastuista.

Entä jos sattuu jotain ikävää?

Ole yhteydessä Kausiauton asiakaspalveluun puhelimitse 0403 062 626 (ma-pe 8-18) tai sähköpostitse asiakaspalvelu(a)kausiauto.fi. Jos tarvitset akuuttia apua tai ajoneuvolle on käynyt jotain, soita Europcarin 24h tiepalveluun numeroon 0800 166000.​ Kausiauton kuukausihinta sisältää liikenne- ja kaskovakuutuksen, ks. lisää kohdasta "Kuuluvatko vakuutukset palvelun kuukausihintaan?".

Minkälaiset renkaat ajoneuvoissa on?

Ajoneuvoissa on aina ajokauden mukaiset renkaat. Talvikaudelle kaikissa ajoneuvoissa on nastalliset talvirenkaat. Mikäli vuokra-aikasi ylittää ajokauden olemme sinuun yhteydessä ja sovimme kanssasi renkaanvaihdosta.

Saanko tilattua useamman auton kerrallaan?

Kyllä. Jos esimerkiksi yritykselläsi on tarve useammalle autolle kerralla, ota meihin yhteyttä. Hoidetaan asia kuntoon!

Saako autolle asukaspysäköintitunnusta Helsingissä?

Asukaspysäköintitunnuksen saaminen on mahdollista. Auton toimituksen yhteydessä asiakas saa vuokrasopimuksen, jolla voi hakea asukaspysäköintitunnusta. Tarkistathan ajankohtaisen ohjeistuksen tunnuksen hakemiseksi Helsingin kaupungilta: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kartat-ja-liikenne/pysakointi/asukas-ja-yrityspysakointi/​

Kuuluvatko vakuutukset palvelun kuukausihintaan?

Kausiauton kuukausihinta sisältää sekä liikenne- että kaskovakuutuksen, johon sisältyvät seuraavat turvat ja omavastuut:
 
- törmäysvahingot, omavastuu 500 euroa/vahinko
 
- palovahingot, omavastuu 200 euroa
 
- varkausvahingot, omavastuu 200 euroa
 
- eläinvahingot, omavastuu 200 euroa
 
- ilkivaltavahingot, omavastuu 200 euroa
 
- autopalvelu (hinaukset), ei omavastuuta
 
- oikeusturvavahingot, omavastuu 15% kuluista, kuitenkin vähintään 200 euroa
 
- rahoitusvakuutus, omavastuu 500 euroa
 
- petosvakuutus, omavastuu 20% vahingon määrästä, vähintään 500 euroa
 
Vakuutukseen ei kuitenkaan sisälly keskeytys- tai sijaisautovakuutusta eikä lasivakuutuksia.
 

Saanko Kausiautosta OP-bonuksia tai OP Ryhmän asiakasetuja?

Osuuspankin omistaja-asiakkaat saavat Kausiauton kuukausihinnasta jatkuvan -10% alennuksen. Alennus koskee kaikkia automalleja koko tilauskauden ajan ja se on toistaiseksi voimassa. Etu koskee ainoastaan Kausiauton verkkosivuilla tehtyjä tilauksia. Omistaja-asiakkaan etua ei voi yhdistää muihin hinta-alennuksiin, tarkistathan asian kuitenkin kampanjakohtaisesti. Omistaja-asiakkaan edun saat helposti maksamalla OP:n maksukortilla. Lue lisää edusta: https://kausiauto.fi/omistaja-asiakkaat.

Kausiauto on kuitenkin oma palvelukokonaisuutensa, joten siitä ei kerry omistaja-asiakkaan OP-bonuksia.

Saako ajoneuvon viedä ulkomaille?

Kyllä, mutta vain Pohjoismaihin (Ruotsi, Norja ja Tanska), sekä Viroon. Auton viennistä ulkomaille veloitetaan kertaluontoinen maksu – rajanylitysmaksu, joka on suuruudeltaan 62 euroa. Tämä maksu kattaa vakuutusturvan laajennuksen ulkomailla. Kun matka suuntautuu Viroon, autoon tulee hakea Europcarin pisteestä erillinen Viro-paketti, joka sisältää Viron lain vaatimat varusteet autoon. Viro-paketin hinta on 248 euroa sisältäen rajanylitysmaksun. Viropaketista voit kysyä lisää Kausiauto asiakaspalvelusta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Palveluhinnasto (voimassa 10.8.2017 lähtien)

Lisäkilometrit: 0,21 €/km

Mahdolliset lisäkilometrit tarkastetaan ja laskutetaan ajoneuvon palautuksen yhteydessä automaattisesti vuokraan liitetyltä maksukortilta. Hinta sisältää 24% arvonlisäveron.

Ajoneuvon tankkaus: 3,41 €/litra

Ajoneuvot toimitetaan aina polttoainetankki täynnä. Mikäli asiakas palauttaa ajoneuvon vajaalla tankilla ja ajoneuvoa joudutaan palautuksen jälkeen tankkaamaan, peritään tankkauksesta hinnaston mukainen veloitus, joka on 3,41€/litra (hinta sisältää palvelumaksun, lisätyn polttoaineen sekä 24% arvonlisäveron). Henkilöautoihin voi ostaa etukäteen tankillisen polttoainetta hintaan 62eur(sisältää alv24%). Tällöin auton voi palauttaa vajaalla tankilla.

Lisäkilometripaketti 500 km: 75 €/kk

Vuokrauksen yhteydessä voit ostaa yhden tai useamman 500 km kuukausittaisen lisäkilometripaketin hintaan 75 €, joka veloitetaan joka vuokrakuukauden yhteydessä. Hinta sisältää 24% arvonlisäveron. Ensimmäisen vuokrakuukauden jälkeen lisäkilometrit veloitetaan päivien mukaan siten, että päiväkohtainen lisäkilometrimäärä kerrotaan kokonaisen kuukauden ylittävien päivien määrällä. Esim. 2 kuukauden ja 10 päivän vuokrassa lisäkilometreistä veloitetaan 175 € (2*75 + 75€/30*10). Lisäkilometripaketit tulee ostaa tilausvaiheessa, eikä niitä voi lisätä kesken vuokrauksen.

Etkö löytänyt mieltäsi askarruttaneeseen kysymykseesi vastausta? Kysy chatistamme tai laita sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@kausiauto.fi

Ja kun kaikki on selvää, niin siirry heti joustavan autoilun pariin ja valitse juuri sinulle sopiva ajoneuvo.

Valitse auto ja tilaa