Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Täältä löydät palvelun kuvauksen ja vastaukset kysymyksiin.

Lue

Auto käyttöön kiinteällä kuukausihinnalla. Palauta kun haluat.

Auto

Tilaa auto kotiovellesi vaikka jo huomiseksi

Tilaa tänään ja saat auton seuraavana arkipäivänä valitsemaasi osoitteeseen.

Kalenteri

Käytä autoa niin kauan kuin haluat

Aja niin monta kuukautta kuin tarvitset ja palauta auto, kun haluat. Palveluun sisältyy 2000 kilometriä kuukaudessa.

Seteli

Ennakoitavat
autoilun kulut

Kiinteä kuukausihinta kattaa autoilun kulut huolloista vakuutuksiin. Huolehdit itse vain polttoaineesta.

Auto ja sydän

Luotettava auto jokapäiväiseen käyttöön

Valitsitpa valikoimastamme minkä tahansa ajoneuvon, me huolehdimme siitä, että se toimii koko käyttösi ajan.

Usein kysytyt kysymykset

Kausiauton toimitus ja nouto

Autojen siirtopalveluita tarjoava Biila Go ja autovuokraamo Europcar ovat aloittaneet yhteistyön.

Jatkossa kausiauton toimitus -ja noutopalvelun apuna toimii autojen siirtopalveluita tarjoava Biila Go. Biila Go yritys on toiminut vuodesta 2008 lähtien autojen toimitusten parissa, ja takaa Kausiauton kasvavalle asiakaskunnalle edelleen hintaan sisältyvän toimitus -ja noutopalvelun. Jatkossa asiakas saa Biila Go:n toimittamista ja noudetuista autoista tekstiviestilinkin, josta voi seurata ajankohtaista tietoa auton kulusta.

Tarjoukset ja edut

Opel Corsa-kampanja huhtikuussa 2024 - HUHTI24

Opel Corsa (tai vastaava) automaattivaihteinen auto on saatavilla erikoishintaan 499 € / kuukausi jos tilauksen aloituspäivämäärä on välillä 2.4. - 19.4.2024. Alennettu hinta koskee vain tilauksen ensimmäistä kuukautta jonka jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana auton normaalilla kuukausihinnalla.

Tilausta tehdessä tulee käyttää kampanjakoodia HUHTI24

Kausiauton normaalit ehdot pätevät.

OP:n omistaja-asiakkaan etu

OP:n omistaja-asiakkaana saat jatkuvan 5%:n alennuksen auton normaalihinnasta. Saat alennuksen automaattisesti kun maksat vuokrauksen OP:n maksukortilla. Etu on voimassa tilauksiin jotka ovat tilattu 7.4.2022 tai kyseisen päivämäärän jälkeen.

Tilaaminen ja toimitus

Mihin Kausiauto toimitetaan?

Melkein minne vain. Kausiauto toimitetaan koko Manner-Suomen alueella valitsemaasi osoitteeseen. Ilmoita vain toimitusosoite tilauksen yhteydessä. Ahvenanmaa on ainoa alue jonne emme toimita ajoneuvoja. Huomioithan, että maksukortin haltijan tulee olla mukana auton luovutuksessa ja todistettava henkilöllisyytensä ja ajo-oikeutensa. Ajoneuvot toimittaa Europcar.

Kuinka nopeasti Kausiauton voi saada?

Nopeasti. Kausiauton saa nopeimmillaan tilausta seuraavana arkipäivänä. Mikäli haluat ajoneuvon seuraavalle arkipäivälle, tee tilaus viimeistään edeltävänä päivänä ennen klo 16. Voit valita myös myöhemmän toimitusajan tilausta tehdessäsi.

Pakettiautojen kohdalla toimitamme autosi sinulle kolmen arkipäivän sisällä, yleensä kuitenkin jo toivottuna tilauspäivänä.

Kuinka pitkäksi aikaa Kausiauto on mahdollista saada käyttöön?

Juuri niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Voit valita tilausvaiheessa yhden, kolmen, kuuden tai kahdentoista kuukauden aloituspaketin, jonka jälkeen maksat käyttämistäsi päivistä. Minimilaskutus on yksi kuukausi ja pidempien aloituskausien ennenaikaisesta keskeyttämisestä peritään 30 päivän vuokran hinta, auton palautuspäivästä alkaen laskettuna. Tilaus voidaan myös keskeyttää, mikäli kuukausittain tapahtuva automaattiveloitus epäonnistuu jatkuvasti.

Tarvitaanko vuokraamiseen suomalainen ajokortti?

Kausiauton sivustolta tilattaessa ei vaadita suomalaista ajokorttia. R-kioskilta tehtävissä tilauksissa se on kuitenkin pakollinen.

Mitä jos haluamaani automallia ei ole Kausiauton valikoimassa?

Europcarin autovalikoimassa on useita eri automerkkejä, sekä malleja. Mikäli haluaamaasi automallia ei löydy Kausiauton valikoimasta, soitathan Kausiauton asiakaspalvelun numeroon 0403062626, tai voit laittaa sähköpostia osoitteesen asiakaspalvelu@kausiauto.fi. Asiakaspalvelumme selvittää haluamanne automallin saatavuuden ja hinnan.

Haluan ottaa auton käyttööni viikonloppuna, mitä teen?

Toimituspalvelumme ei ole saatavilla viikonloppuisin, mutta voit noutaa auton silloin avoinna olevalta Europcarin toimipisteeltä. Voit kysyä toimipisteiden aukioloajoista tarkemmin meidän asiakaspalvelustamme.

Mitä tarkoittaa "Aikaisin tilaus" ja "Edullisin hinta?"

Aikaisin tilaus tarkoittaa ensimmäistä mahdollista päivää jolloin kyseinen auto on saatavilla.

Edullisin hinta on seuraavan kuukauden ajanjakson alhaisin hinta kyseiselle autolle. Päiväkohtaiset hinnat löydät autokohtaiselta sivulta, johon pääset klikkaamalla auton kuvaa.

Voinko noutaa auton lentoasemalta?

Kyllä. Saat halutessasi noutaa Kausiautosi lentoasemilta joista löytyy Europcarin toimipiste. Voit noutaa auton kyseisen toimipisteen aukioloaikojen puitteissa, myös viikonloppuna.

Voit halutessasi kysyä tarkempia aukioloaikoja Kausiauton asiakaspalvelusta.

Hinnoittelu ja maksaminen

Peruutusehdot

Voimassa 17.2.2022 alkaen:

Varauksen voi perua veloituksetta jos vuokrauksen aloitukseen on yli 48 tuntia. Tällöin koko ennakkoon maksettu summa hyvitetään takaisin samalle kortille kuin miltä se on alun perin veloitettu.

Jos varaus perutaan silloin kun vuokrauksen alkuun on alle 48 tuntia, peritään 50 euron peruutusmaksu ja loput ennakkoon maksetusta summasta palautetaan takaisin samalle kortille kuin miltä se on alun perin veloitettu.

Varauksen voi perua olemalla yhteydessä Kausiauton asiakapalveluun joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Miten tilauskausi määritellään?

Tilauskausi on 1kk, 3kk, 6kk tai 12kk, joka lasketaan ajoneuvon toimituspäivästä eteenpäin. Jos tilaat auton esimerkiksi 1.1. ja valitset toimituspäiväksi 14.1. niin yhden kuukauden aloituspaketilla seuraava tilauskausi alkaa 14.2., kuuden kuukauden aloituspaketilla taas 14.7. jne.

Milloin automaattinen veloitus tapahtuu?

Uusi tilauskausi (kuukausi) veloitetaan aina 10 päivää ennen edellisen tilauskauden päättymistä. Veloitus tapahtuu automaattisesti mikäli tilausta ei peruta ennen maksun erääntymistä.

Miten Kausiauto maksetaan?

Visa- ja Mastercard- maksukortilla verkossa. Ensimmäinen kuukausijakso maksetaan tilauksen yhteydessä. Seuraavat kuukaudet veloitetaan maksukortiltasi automaattisesti, niin kauan kunnes lopetat tilauksen. Maksun välittäjänä toimii Paytrail Oyj.

Tuleeko auton vuokraamisesta muita kuluja kuin kuukausihinta?

Kausiauton kuukausihintaan sisältyy kaikki kulut mukaan lukien autovero sekä vakuutukset 2000 km/kk ajokilometriin saakka. 500 kilometrin lisäpaketteja on mahdollista hankkia vuokrauksen yhteydessä, paketti maksaa 75 € (sis. ALV 24%) ja se veloitetaan joka kuukausi, ks. ”Voinko ostaa lisäkilometrejä etukäteen?” Ylimenevistä kilometreistä veloitamme 0,21 €/km (sis. ALV 24%).
 
Polttoaineen vuokraaja maksaa itse ja auto tulee palauttaa tankki täyteen tankattuna. Jos auton palautuksen yhteydessä tankki ei ole täynnä, puuttuva polttoaine veloitetaan Europcarin voimassaolevan hinnaston mukaisella hinnalla. Henkilöautoissa tankillisen polttoainetta voi ostaa etukäteen lisähintaan 120 € (sis. ALV 24%), tällöin auton voi palauttaa vajaalla tankilla.
 
Lastenistuimesta tai suksiboksista veloitetaan erikseen, mutta vain kerran tilauksen yhteydessä.

Voinko ostaa lisäkilometrejä etukäteen?

Kausiauton kuukausivuokraan sisältyy 2000 km/kk. Mikäli kuitenkin tiedät tarvitsevasi enemmän, voit ostaa yhden tai useamman lisäkilometripaketin vuokrauksen yhteydessä. Yksi paketti kattaa 500 lisäkilometriä ja sen hinta on 75 € (sis. ALV 24%), veloitus tapahtuu jokaisen vuokrakuukauden yhteydessä. Ostaessasi useamman lisäpaketin kilometrimääräsi nousee, esimerkiksi kolme lisäkilometripakettia sisältää 1500 ylimääräistä kilometriä kuukaudessa kuukausihintaan kuuluvan 2000 kilometrin lisäksi.
 
Lisäkilometripaketilla ensimmäisen vuokrakuukauden jälkeinen kilometriraja ja hinta lasketaan päiväkohtaisesti. Lisäpaketin päiväkohtainen kilometrimäärä on 16,67 km (500 km/30 pv) ja päiväkohtainen hinta 2,5 € (75 €/30 pv). Jos vuokraus kestää esimerkiksi 1 kuukauden ja 15 päivää niin lisäpaketti nostaa toisen kuukauden normaalia kilometrirajaa 250 kilometrillä (500/30*15), eli päiväkohtaisen määrän kerrottuna käytettyjen päivien määrällä. Ylimenevistä kilometreistä veloitetaan 0,21 €/km (sis. ALV 24%).

Mitä Kausiauto maksaa?

Kuukausihinta riippuu ajoneuvosta. Kausiautossa on käytössä kuukausihinnoittelu, jonka suuruus määräytyy automallikohtaisesti sekä valitsemasi aloituskauden perusteella. Tilauksesi alussa voit valita yhden, kolmen tai kuuden kuukauden aloituskauden. Pidemmissä kausissa kuukausihinta on alhaisempi. Kuukausihinta pitää sisällään kaikki ajoneuvon kiinteät kulut, kuten huollot ja vakuutukset. Huolehdit itse vain auton käyttövoimakuluista (polttoaine tai sähkö).

Miten hinnoittelu määräytyy?

Kausiauto on online-tuote, jossa on dynaaminen hinta. Tämä tarkoittaa, että hinta elää sesongin ja saatavuuden mukaan.

Tilauksen keskeyttäminen ja auton palautus

Mitä maksan jos ajan yli 2000 km/kk?

Ylimenevistä kilometreistä veloitamme 0,2108 €/km (ALV 24%). Esimerkiksi 1,5 kuukauden mittaisessa tilauksessa saat ajaa 3000 km sekä 2 kuukauden ja 5 päivän mittaisessa tilauksessa saat ajaa 4333 km (2*2000km + 5/30*2000km). Ylimenneet kilometrit laskutetaan automaattisesti maksukortiltasi ajoneuvon luovutuksen jälkeen.
 
Jos tiedät jo etukäteen tarvitsevasi enemmän kilometrejä, voit valita yhden tai useamman 500 kilometrin lisäpaketin vuokrauksesi yhteydessä. Lue lisää kohdasta "Voinko ostaa lisäkilometrejä etukäteen?"

Milloin Kausiauton tilauksen voi keskeyttää?

Voit keskeyttää tilauksen yhden vuorokauden varoitusajalla milloin tahansa. Valitsemasi aloituskauden jälkeen maksat vain käyttämistäsi päivistä. Minimiveloitus palvelulle on yksi kuukausi ja pidempien aloituskausien ennenaikaisesta keskeyttämisestä veloitetaan 30 päivän vuokran hinta auton palautuspäivästä alkaen.

Mitä maksan jos palautan auton kesken tilauskauden?

Mikäli palautat auton esimerkiksi 10 päivää ennen tilauskauden loppumista, sinulle hyvitetään käyttämättä jääneet päivät. Palvelun laskennallinen päivähinta on auton kk-hinta / 30 päivää. Esimerkiksi jos auton kuukausihinta on 600 €, tällöin sinulle hyvitetään 10 x (600€ / 30 päivää), eli 200 €. Tilauksen yhteydessä valitsemasi aloituskauden jälkeen maksat siis vain käyttämistäsi päivistä. Valitsemasi aloituskausi (1kk, 3kk tai 6kk) on määräaikainen, sen ennenaikaisesta keskeyttämisestä veloitetaan enintään 30 päivän vuokran hinta auton palautuspäivästä alkaen laskettuna.
 
Huomaathan, että myös kilometriraja lasketaan ensimmäisen kuukauden jälkeen käytettyjen päivien perusteella, ks. "Mitä maksan jos ajan yli 2000 km/kk?" Lisäkilometripaketilla ensimmäisen vuokrakuukauden jälkeinen kilometriraja ja hinta lasketaan päiväkohtaisesti. Lisäpaketin päiväkohtainen kilometrimäärä on 16,67 km (500 km/30 pv) ja päiväkohtainen hinta 2,5 € (75 €/30 pv). Jos vuokraus kestää esimerkiksi 1 kuukauden ja 15 päivää, niin lisäpaketti nostaa toisen kuukauden normaalia kilometrirajaa 250 kilometrillä (500/30*15), eli päiväkohtaisen määrän kerrottuna käytettyjen päivien määrällä.

Miten keskeytän tilauksen?

Se on helppoa. Lähetät vain sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@kausiauto.fi ja ilmoitat oman nimesi, auton rekisterinumeron sekä päivämäärän jolloin haluat palauttaa auton. Lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet auton palauttamisesta sähköpostitse. Huomaathan, että minimilaskutus on kuukausi ja pidempien aloituskausien keskeyttämisestä veloitetaan 30 päivän vuokran hinta, auton palautuspäivästä alkaen laskettuna.

Miten palautan ajoneuvon?

Sinun ei tarvitse nähdä vaivaa ajoneuvon palauttamiseksi, sillä ajoneuvot pääsääntöisesti noudetaan asiakkailta. Ajoneuvoja noudetaan arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Mikäli kuitenkin haluat palauttaa ajoneuvon edellä mainittujen aikojen ulkopuolella, tulee sinun viedä ajoneuvo lähimpään palautuspisteeseen. Tarkemmat ohjeet ajoneuvon palauttamisesta ja palautuspisteistä saat tilauksen keskeytyksen yhteydessä lähetettävässä vahvistusviestissä.

Noutopalvelu ei ole saatavilla viikonloppuisin. Jos haluat palauttaa auton viikonloppuna, niin auton voi palauttaa haluamallesi Europcarin toimipisteelle.

Muut

Saako joku muu ajaa tilaamaani autoa?

Kyllä saa. Autoa saa ajaa useampi henkilö, eikä lisäkuljettajista tarvitse erikseen ilmoittaa. Ajoneuvon tilaaja on kuitenkin aina vastuussa ajoneuvosta ja mahdollisten vahinkojen omavastuista.

Minkälaiset renkaat ajoneuvoissa on?

Ajoneuvoissa on aina ajokauden mukaiset renkaat. Talvikaudelle kaikissa ajoneuvoissa on nastalliset talvirenkaat. Mikäli vuokra-aikasi ylittää ajokauden olemme sinuun yhteydessä ja sovimme kanssasi renkaanvaihdosta.

Saanko tilattua useamman auton kerrallaan?

Kyllä. Jos esimerkiksi yritykselläsi on tarve useammalle autolle kerralla, ota meihin yhteyttä. Hoidetaan asia kuntoon!

Autoni määräaikaishuolto lähestyy, mitä teen?

Jos autosi pyytää määräaikaishuoltoa, ole yhteydessä sinua lähimpänä sijaitsevaan Europcarin toimipisteeseen. Saat meiltä huollon ajaksi veloituksettoman sijaisauton käyttöösi. Sijaisauton kokoluokka on Volkswagen Polo tai vastaava.

Europcar-toimipisteiden yhteystiedot löydät osoitteesta https://hya.fi/yhteystiedot/

Saanko Kausiautosta OP-bonuksia tai OP Ryhmän asiakasetuja?

Osuuspankin omistaja-asiakkaat saavat Kausiauton kuukausihinnasta jatkuvan -5%:n alennuksen. Alennus koskee kaikkia automalleja koko tilauskauden ajan ja se on toistaiseksi voimassa. Etu koskee ainoastaan Kausiauton verkkosivuilla tehtyjä tilauksia. Omistaja-asiakkaan etua ei voi yhdistää muihin hinta-alennuksiin, tarkistathan asian kuitenkin kampanjakohtaisesti. Omistaja-asiakkaan edun saat helposti maksamalla OP:n maksukortilla. Lue lisää edusta: https://kausiauto.fi/omistaja-asiakkaat.

Kausiauto on kuitenkin oma palvelukokonaisuutensa, joten siitä ei kerry omistaja-asiakkaan OP-bonuksia.

Saako Kausiautosta Europcar Privilege - etuja?

Tällä hetkellä Kausiautosta ei valitettavasti saa Europcar Privilege - vuokrauksia tai vuokrauspäiviä.

Entä jos sattuu jotain ikävää?

Ole yhteydessä Kausiauton asiakaspalveluun puhelimitse 0403 062 626 (ma-pe 8-17) tai sähköpostitse asiakaspalvelu(a)kausiauto.fi. Jos tarvitset akuuttia apua tai ajoneuvolle on käynyt jotain, soita Europcarin 24h tiepalveluun numeroon 0800 166000 tai ole yhteydessä lähimmän Europcar-paikkakunnan päivystysnumeroon. Kausiauton kuukausihinta sisältää liikenne- ja kaskovakuutuksen, ks. lisää kohdasta "Kuuluvatko vakuutukset palvelun kuukausihintaan?".

Saako ajoneuvon viedä ulkomaille?

Kyllä, mutta vain Pohjoismaihin (Ruotsi, Norja ja Tanska), sekä Viroon. Auton viennistä ulkomaille veloitetaan kertaluontoinen maksu – rajanylitysmaksu, joka on suuruudeltaan 62 euroa. Tämä maksu kattaa vakuutusturvan laajennuksen ulkomailla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Saako autolle asukaspysäköintitunnusta Helsingissä?

Asukaspysäköintitunnuksen saaminen on mahdollista. Auton toimituksen yhteydessä saat vuokrasopimuksen, jolla voit hakea asukaspysäköintitunnusta. Valitettavasti sopimusta ei voida toimittaa etukäteen vaan sen saa vasta auton toimituksen yhteydessä.

Tarkistathan ajankohtaisen ohjeistuksen tunnuksen hakemiseksi Helsingin kaupungilta: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kartat-ja-liikenne/pysakointi/asukas-ja-yrityspysakointi/​

Saako autossa kuljettaa eläimiä

Ei valitettavasti. Haluamme taata allergiavapaan auton kaikille asiakkaillemme. Mikäli autosta löytyy jälkiä eläimen pidosta, veloitamme aiheutuneet siivouskulut 200€.

Kausiauton vakuutusehdot 1.1.2023 alkaen

1.1.2023 tai sen jälkeen tehtyihin tilauksiin sovelletaan uusia vakuutusehtoja. Tilauksiin jotka ovat tehty ennen 1.1.2023 sovelletaan vanhoja ehtoja.

Vakuutusehdot 1.1.2023 alkaen:

Törmäysvahingot, omavastuu 500 euroa/vahinko
 
- Palovahingot, omavastuu 500 euroa
 
- Varkausvahingot, omavastuu 500 euroa
 
- Eläinvahingot, omavastuu 500 euroa
 
- Ilkivaltavahingot, omavastuu 500 euroa
 
- Hinausturva, ei omavastuuta jos kyseessä on tekninen vika

- Hinausturva, omavastuu hinauksen osuudesta 200 € jos kyseessä on jokin muu kuin tekninen vika
 
- Oikeusturvavahingot, omavastuu 15% kuluista, kuitenkin vähintään 500 euroa
 
- petosvakuutus, omavastuu 20% vahingon määrästä, vähintään 500 euroa
 
Vakuutukseen ei kuitenkaan sisälly keskeytys- tai sijaisautovakuutusta eikä lasivakuutuksia.
 
- Tuulilasivahingoissa sovelletaan auton normaalia kaskoturvaa, omavastuu max 500 euroa/vahinko

Kausiauton vakuutusehdot 31.12.2022 asti

Tässä mainitut vakuutusehdot ovat voimassa tilauksiin jotka ovat olleet käytössä tai tilattu 31.12.2022 tai sitä ennen. 1.1.2023 jälkeen tehtyihin tilauksiin sovelletaan uusia vakuutusehtoja.

Kausiauton kuukausihinta sisältää sekä liikenne- että kaskovakuutuksen, johon sisältyvät seuraavat turvat ja omavastuut:
 
- törmäysvahingot, omavastuu 500 euroa/vahinko
 
- palovahingot, omavastuu 200 euroa
 
- varkausvahingot, omavastuu 200 euroa
 
- eläinvahingot, omavastuu 200 euroa
 
- ilkivaltavahingot, omavastuu 200 euroa
 
- autopalvelu (hinaukset), ei omavastuuta
 
- oikeusturvavahingot, omavastuu 15% kuluista, kuitenkin vähintään 200 euroa
 
- petosvakuutus, omavastuu 20% vahingon määrästä, vähintään 500 euroa
 
Vakuutukseen ei kuitenkaan sisälly keskeytys- tai sijaisautovakuutusta eikä lasivakuutuksia.
 
- Tuulilasivahingoissa sovelletaan auton normaalia kaskoturvaa, omavastuu max 500 euroa/vahinko

Palveluhinnasto (voimassa 10.8.2017 lähtien)

Lisäkilometrit: 0,21 €/km

Mahdolliset lisäkilometrit tarkastetaan ja laskutetaan ajoneuvon palautuksen yhteydessä automaattisesti vuokraan liitetyltä maksukortilta. Lisäkilometrien hinta on 0.2108 € / km. Hinta sisältää 24% arvonlisäveron.

Lisäkilometripaketti 500 km: 75 €/kk

Vuokrauksen yhteydessä voit ostaa yhden tai useamman 500 km kuukausittaisen lisäkilometripaketin hintaan 75 €, joka veloitetaan joka vuokrakuukauden yhteydessä. Hinta sisältää 24% arvonlisäveron. Ensimmäisen vuokrakuukauden jälkeen lisäkilometrit veloitetaan päivien mukaan siten, että päiväkohtainen lisäkilometrimäärä kerrotaan kokonaisen kuukauden ylittävien päivien määrällä. Esim. 2 kuukauden ja 10 päivän vuokrassa lisäkilometreistä veloitetaan 175 € (2*75 + 75€/30*10).

Lisäkilometripaketit tulee ostaa tilausvaiheessa, eikä niitä voi lisätä kesken vuokrauksen.

Ajoneuvon tankkaus

Ajoneuvot toimitetaan aina polttoainetankki täynnä. Mikäli asiakas palauttaa ajoneuvon vajaalla tankilla ja ajoneuvoa joudutaan palautuksen jälkeen tankkaamaan, peritään tankkauksesta Europcarin voimassaolevan polttoainehinnaston mukainen veloitus. Henkilöautoihin voi ostaa etukäteen tankillisen polttoainetta hintaan 120.00 euroa (sisältää alv. 24%). Tällöin auton voi palauttaa vajaalla tankilla.

Etkö löytänyt mieltäsi askarruttaneeseen kysymykseesi vastausta? Kysy chatistamme tai laita sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@kausiauto.fi

Ja kun kaikki on selvää, niin siirry heti joustavan autoilun pariin ja valitse juuri sinulle sopiva ajoneuvo.

Valitse auto ja tilaa