Europcar Kausiauto on paras ratkaisu, kun yrityksesi autoilun tulee olla joustavaa.

Tilaa helposti netistä vähintään kuukaudeksi ja saat auton käyttöösi jopa huomenna. Mikäli tarve muuttuu kesken kauden, myös auton mallia on mahdollista vaihtaa. Vältä suuret kertainvestoinnit ja pidemmät sopimukset: Europcar Kausiautolla palautuksesta päätät sinä.

Pienyrittäjille, uusille yrityksille, sesonkikäyttöön, autoeduksi isompaan yritykseen, käyttöautoksi uusille tai määräaikaisille työntekijöille...
Europcar Kausiauto on aina järkevä valinta

Kalenteri

Joustava muuttuviin tilanteisiin

Ei haittaa, vaikka projekti venyisi tai aikataulut muuttuisivat lennosta. Europcar Kausiauto on järkevä valinta, sillä voit palauttaa sen silloin kun sinulle sopii. Valitsemasi aloituskauden jälkeen maksat vain käyttämistäsi päivistä.

Kolikko säästöön

Säästä aikaa ja rahaa

Nopea tilaus suoraan netissä ja auton toimitus jopa seuraavaksi arkipäiväksi haluamaasi osoitteeseen. Europcar Kausiautolla säästät yrityksen aikaa ja rahaa. Kun palautuksen aika koittaa, me myös haemme auton oveltasi.

Selkeät dokumentit

Selkeä hinnoittelu

Ei käsittelykuluja, ei luovutusmaksuja, vain yksi kiinteä kuukausihinta. Kuitit suoraan sähköpostiisi. Toimitamme myös verotusarvolaskelman sähköisesti. Maksat erikseen ainoastaan polttoaineista.

Auto ja sydän

Aja huoletta, me vakuutamme

Europcar Kausiautoissa on aina kattava Liikenne- että Kaskovakuutus.

Kassakone

Hyvä valinta aloittavalle yrittäjälle

Ovatko tulevat kassavirtasi vielä epävarmoja? Ei huolta, Europcar Kausiautolla saat yrittäjyyden alkuvaiheeseen tarvittavaa joustavuutta, kun et joudu sitoutumaan pitkiksi ajoiksi.

24h tiepalvelu

24h tiepalvelu turvanasi

Joskus uusinkin tekniikka saattaa yllättäen pettää, mutta se ei tarkoita, että jäisit pulaan. Europcar Kausiautoon kuuluu aina ympärivuorokautinen tiepalvelu, joka kattaa koko maan. Voit siis ajella luottavaisin mielin ja keskittyä yrityksesi asioihin.

Europcarilta löydät ratkaisun myös lyhytaikaisiin tarpeisiin

Tarvitsetko vuokra-autoa lyhyeksi aikaa? Työreissulle pariksi päiväksi tai viikoksi - Europcarin autonvuokrausratkaisut saattavat sinut tielle hetkessä.

Europcar tarjoaa joustavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja myös vuorokaudesta kuukauteen.

Tutustu ja tilaa

Työkalut, paketit, muuttokuormat tai sadonkorjuun antimet

Europcarin kattavasta hyötyajoneuvo valikoimasta löydät juuri sinun yrityksellesi sopivan auton käyttöön käden käänteessä.

Tutustu hyötyajoneuvojemme yksityiskohtiin.

Lue lisää

Valitse 5-sarjalainen tai vaikka Transporter, sillä valikoimista löytyy jokaiselle yritykselle sopiva ajoneuvo.

BMW 5-sarjalainen

Älä enää aikaile, vaan siirrä yrityksesi joustavan autoilun pariin jo tänään. Se on fiksua ja helppoa. Tutustu kattavaan valikoimaan ja tilaa sopiva ajoneuvo.

Tutustu valikoimaan

Europcar Kausiauto -palvelu on auton vuokrausta kuukaudesta pidemmäksi ajaksi. Valikoimaan kuuluu henkilöautoja, pakettiautoja ja kuorma-autoja.